You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Tunceli'de esirgeme şeşndaki yaban keçisi avlayan şbedduaıslar fotokapana yakalandı: 345 bin lira ceza

Bu nedenle, satın alıntı hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate kırmızıınmalıdır. Hassaten aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkiler.

Yangın Kapıları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

 Bir mimarida yahut katlarında kâin her kullanıcı ciğerin, özge kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan harcamak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara vasıtasız ulaşım sağlamlanması gerekir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın çıbanladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek yangın kapısı zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne düz panik bar kolu bulunmasıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı elbette bakım gestaltlmalıdır? Yangın kapıları organize bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini ciğererir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page